Intag till Lundaskolan

Till alla elever som skall börja FSK på Lundaskolan. Samtliga elever som erbjuds plats kommer att kontaktas via telefon, SMS och slutligen via brev. Vi kontaktar även dig som står närmast på tur att ev erbjudas plats. Lundaskolan har ett enormt tryck på sina få platser. Vi tar endast in en klass varje läsår varav platser fördelas enligt principen. Vi har ingen möjlighet att erbjuda öppet hus då vi helt enkelt inte kan ta emot alla som vill komma och titta. Däremot inbjuds alla ni som erbjuds direktplats och även på reservplats att komma och träffa oss, se skolan samt låta oss visa vår fina verksamhet.

Frågor gällande intaget besvaras av Johan Åström på e-post johan.a@lundaskolan.se

1. Syskonförtur

2. Tid i vår egen kö (anmäl er på hemsidan)

3. Närhetsprincipen