top of page

Intag till Lundaskolan

Till alla elever som skall börja FSK på Lundaskolan:

 

Samtliga elever som erbjuds plats kommer att kontaktas via telefon, SMS och slutligen via brev. Vi kontaktar även dig som står närmast på tur att eventuellt erbjudas plats.

Förutom grundläggande läroplanskrav i förskoleklass får man, på Lundaskolan, ämnen som musik, bild och idrott redan i förskoleklass. Hos oss är dessa obligatoriska.

 

Lundaskolan har ett enormt tryck på sina få platser. Vi tar endast in en klass varje läsår varav platser fördelas enligt principen:

 

  1. Syskonförtur

  2. Tid i vår egen kö (anmäl er på hemsidan)

  3. Närhetsprincipen

Vi har ingen möjlighet att erbjuda öppet hus då vi helt enkelt inte kan ta emot alla som vill komma och titta. Däremot inbjuds alla ni som erbjuds direktplats och även på reservplats att komma och träffa oss, se skolan samt låta oss visa vår fina verksamhet.

Alla barn är välkomna och ni erhåller alltid en plats i vår kö. Fyll i ansökan och mejla den till petra@lundaskolan.se

 

Det går även bra att skicka den med post:

Lundaskolan

Lundagatan 43

117 28 Stockholm

Anmälningsblankett:

 

 

Tack för ett fortsatt gott förtroende och glöm inte att ni som står i vår kö måste meddela om ni byter adress, telefonnummer eller andra kontaktuppgifter under kötiden. Allt för att vi ska kunna nå er och eventuellt erbjuda plats när det blir dags. För byte av kontaktuppgifter vänligen mejla till: petra@lundaskolan.se

 

 

bottom of page